Företaget

Formis specialiserad inom möbler och inredningar för företag.

Hos Formis är det möjligt för dig att välja möbler som är anpassade till dina speciella behov och önskemål. Vi kan dessutom erbjuda speciallösningar med många produkter.

Ändra bredden, höjden, hitta tyger som håller kraven och din budget. När det gäller hotell kan vi erbjuda i samarbete med våra producenter mycket prisvärda och individuella lösningar med både stoppade och planmöbler.

Formis går under Milliformis gruppen tillsammans med Formiscare. 

Service

Vi på formis kan inte bara produkterna utan förstår dina inredningsbehov.

Vi ger bred service, tar gärna fram speciallösningar och har kunnig personal som kan hantera komplicerade inredningsfrågor.

Fråga oss. Be om offerter och alternativ till produkter ni hittar.
 Och hittar ni inte vad ni söker så fråga oss – vi kan gå vidare med era önskemål!

Vi har självklart monterings service både för möbler och gardiner! Vi löser detta inom hela landet!

Vi erbjuder bra, snabb service och kvalificerad rådgivning.

Miljö- & kvalitetssystem

Milliformis AB och Formis står för god kvalitet, hållbara lösningar och innovativ design.

Vi ställer krav och föredrar producenter med gröna och hållbara miljöcertifierings system. Detta krav genomsyrar både inhemska och internationella leverantörer och gäller även deras underleverantörer.

Vi har en liten men effektiv organisation som jobbar med intern kvalitetspolicy. Vi känner väl till våra leverantörer och de känner oss. Vi är enkla och samtidigt krävande att samarbeta med, alltid nära och tillsammans med våra kunder.

Vi tror att företagsmiljöer bara kan förverkligas med helhjärtat engagemang från alla inblandade. Det skapar effektivitet, där alla har koll på miljö- och kvalitetskrav, vem som har ansvaret och när det skall vara klart.

Allt som sker dokumenteras löpande och effektivt genom våra system. Försäljningen hanteras i bekvämlighet med administrativ säkerhet och trygghet.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.